Over Diane Steenbruggen

Diane Steenbruggen

Ik ben Diane Steenbruggen en de drijvende kracht achter Noaberschap in werk. Geboren in het Twentse Hengelo en woon met mijn gezin al heel wat jaren in de prachtige Achterhoek. Vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur, coach en arbeid- en organisatiespecialist en als mens breng ik veel kennis mee op het gebied van organisatieadvies, communicatie en coaching binnen de gezondheidszorg en overheid. Als adviseur heb ik mooie projecten mogen begeleiden en in  mijn praktijk CoachUnique begeleid ik cliënten bij hun persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele trajecten en workshops.

Werken vanuit Noaberschap

Veel bedrijven en organisaties worstelen met hoog verzuim. Een groot aantal medewerkers dreigt vast te lopen door een burn-out. Ik heb gezien dat persoonlijke aandacht en verbondenheid met elkaar in veel bedrijven te weinig aandacht krijgt. Ik ben ervan overtuigd dat je echt het verschil kunt maken als je werkt vanuit de gedachte van Noaberschap. Daarom heb ik de aanpak voor Noaberschap in werk ontwikkeld, gestoeld op de waarden van het Twentse Noaberschap. Noaberschap in werk is een integrale aanpak om ziekteverzuim terug te dringen. Deze aanpak helpt bedrijven bij de groei van hun bedrijf door hun medewerkers vitaal, bevlogen en productief te houden. Door te werken vanuit de waarden van het Noaberschap, breng je de menselijke maat terug in je bedrijf. Dit zorgt voor lager verzuim, hoge medewerkerstevredenheid, minder personeelsverloop en tevreden klanten.

Noaberschap voor mij

Vanuit mijn Twentse wortels is Noaberschap verweven in mijn leven. Je betrokken voelen bij elkaar, je verbonden voelen, er voor een ander zijn, elkaar met raad en daad bijstaan en praktische hulp bieden, zijn voor mij belangrijke waarden. Ik ben trots op de prachtige plek waar ik vandaan kom en de waarden die ik heb meegekregen. Ik voel mij hiermee verbonden. Noaberschap betekent voor mij dat je er voor een ander bent zonder de ander het gevoel te geven dat je er iets voor terug verwacht. Je staat elkaar met raad en daad bij, helpt elkaar en weet dat je altijd op de ander kunt rekenen. Praktisch, een gezonde dosis boerenverstand, een vleugje humor en de Twentse nuchterheid horen daar bij.

Meer weten?

Wil jij het verzuim binnen je bedrijf verlagen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak via 06-83 60 45 14 of stuur een Whatsappbericht en ik denk graag met je mee.

Hartelijke groet,

Diane Steenbruggen